Lamelne zavese naredijo vaš dom lepši

Pri sami opremi stanovanja, nisem niti vedela, da obstajajo lamelne zavese, sama ko sem premišljevala, sem že mislila iti do šivilje, da mi zašije zavese. Potem pa mi je moj mož povedal, da danes te zavese niso več popularne in da imajo že skoraj vsi v novih hišah in stanovanjih lamelne zavese. Tako sem takrat šla prvič pogledat po netu, kakšne so to zavese.

Bilo je res videti prekrasno, tako sem komaj čakala, da se odločim za te. Moj mož je poznal nekoga, ki je prodajal lamelne zavese in mi je tako prinesel njegov katalog, da sem jaz lahko doma v miru izbrala katere lamelne zavese pašejo v določen prostor. Izbira je bila res velika, tako da sem imela kar nekaj dela, preden sem se odločila za določene.

Lamelne zavese naredijo vaš dom lepši

Nisem mogla verjeti, da bom res imela tako moderne lamelne zavese, tudi moji starši teh zaves niso poznali in so me spraševali, kaj sem sedaj naročila. Prav nič jim nisem znala povedati, tako da smo skupaj čakali monterja, da pride in mi nam montira lamelne zavese. Ko je bila montaža narejena in so prišli lamelne zavese pogledat starši, so bili nad njimi pozitivno presenečeni. Še posebej so bile všeč moji mami, ker je videla, da se skozi njih ne vidi skoraj nič, ne naredijo pa temnega prostora, tudi ko so zaprte. 

Tako, da na koncu smo lamelne zavese naročili še njej, ker sta bila mojstra še pri meni, se je mama tako hitro odločila, da sta šla izmerit še k njej, da bodo prave mere. Seveda še ni videla kataloga, tako da katere bo izbrala, bo javila kasneje. No, sedaj bova obe imele lamelne zavese in najina doma bosta kar malo bolj moderna in prestižna., ker lamelne zavese naredijo lep dom, modern dom.

TOP