Nova vzmetnica zaradi pršic

Vsi se zavedamo, da je kakovosten spanec še kako potreben, tako razmišljamo tudi pri nas, kar nekaj časa pa sem začela pri sinu opažati, da ponoči ne spi dobro, ker sem vedela, da je njegova vzmetnica v redu, sicer je bila stara okoli 5 let, se z tem nisem obremenjevala.

Vendar pa nekaj ni bilo v redu, ker se je moj sin vsako jutro zbudil z polnim nosem in rahlo zatečenimi očmi, tako sem začela sumiti, da ni problem vzmetnica, vendar pršice. Poklicala sem podjetje, ki se ukvarja z tem, da preverijo, koliko pršic ima vzmetnica, da bi potem lahko vedela, kaj moram naprej narediti. Še prej pa sem šla do zdravnika in povedala simptome, ki jih ima sin in tudi zdravnik je sumil alergijo na pršice. Bila sem jezna, ker sem se zavedala, kaj to prinese za sabo, določene stroške, posebej pa bo verjetno prva vzmetnica, ki se bo mogla zamenjati.

Nova vzmetnica zaradi pršic

Tudi testi, ki so jih naredili na vzmetnici so pokazali, da pršice so in če je alergičen na pršice, bo potrebna nova vzmetnica, vzglavnik, odeja. Ker so alergijski testi pokazali, da je sin občutljivček na vse, nisem hotela riskirati njegovih noči in sem šla celotni novi nakup, tako je bila potrebna nova vzmetnica, posteljnina, vzglavnik, odeja, vse sem nabavila in se tudi osredotočila na alergijo. Danes imajo tako široko ponudbo tudi glede tega. 

Sedaj je že njegovo spanje veliko boljše, je pa res, da skrbno skrbim, da je posteljnina sveža, prezračena in to delam skozi celo leto. Njegova vzmetnica pa je tudi ta, ki je delana prosti pršicam, tako da so njegove noči sedaj v redu, ne zbuja se več zatečen in tudi manj ima zabasan nos. Danes rečem, samo da smo rešili, pa nič zato če je bila potrebna nova vzmetnica, ki ni bila poceni, ker je res dobra in primerna za njega. 

 

TOP