Šolska torba na kolesih je moderna

Ko smo mladi smo radi moderni in če nam naši starši to omogočajo smo lahko še toliko bolj srečni. V šoli se hvalimo med seboj kakšno torbo ima kdo in sigurno je šolska torba na kolesih ena izmed posebnih torb. Je pa potrebno dobro premisliti, ko se odločujemo za te torbe. Kajti te torbe morajo biti resnično narejene iz kvalitetnih materialov, seveda pa so te dražje od drugih, ker nam bodo le tako služile dolgo.

Prav spominjam se mamice, ki je svojemu otroku kupila takšno torbo in res je bila to šolska torba na kolesih in to je bilo tudi vse. Ker jo je kupila kar nekje in to zelo ugodno, so se kaj hitro začele pestiti težave. Material se je začel trgati, kolesca so začela nagajati in namesto, da bi mamica vedela, da je bilo narobe to, da je bila šolska torba na kolesih kupljena kar nekje in poceni in se je zato začela uničevati, se je začela pritoževati, da so te torbe slabe in da ne bo nikoli več kupila nobenemu otroku takšne torbe.

To je zelo narobe, kajti kvalitetna šolska torba na kolesih še kako dobro zdrži, tako po materialu, zadrgi, koleščkih, ročaju, resnično so to izredno dobre torbe, le paziti morate, kje jo boste kupili. V specializiranih trgovinah so te torbe resnično kvalitetne. Najbolj me je žalostilo to, da je ta mama še delala krivico sinu, ker ga je krivila, da je on ravnal grdo z njo, ker ga je primerjala z mojim sinom, ki pa je imel torbo še vedno lepo in celo, ni pa vedela, da je šolska torba na kolesih od mojega sina bila enkrat dražja. 

Ker je to neprestano govorila, kako so te torbe slabe, sem enkrat povedala svoje in ji tudi dala vedeti, da je odvisno kje jo kupiš. Seveda ji je to bilo iz pod časti in mi je zamerila. Vendar sem morala, saj toliko jeze kot je stresala, da je šolska torba na kolesih slaba, sem morala odreagirati.

 

TOP