Navadne zavese, zamenjajte za moderne plise zavese

Včasih v hiši spremenimo samo nekaj, pa prostor dobi čisto drugačno podobo, ni potrebno veliko. Jaz sem imela novo stanovanje in pri meni so bile na primer plise zavese, moj brat pa je imel stanovanje in navadne zavese. Ker je živel še sam, sem včasih lahko kaj rekla in tako je stanovanje imel lepše. 

Navadne zavese, zamenjajte za moderne plise zavese

Drugače je za stanovanje zelo lepo skrbel, vedno je bilo pospravljeno in čisto. Tako sem se odločila, ker sem videla, da ima kar boge zavese, da mu bom za rojstni dan kupila plise zavese za vsa okna. On je videl pri meni te zavese in vedno je rekel, da so mu lepe in da on bi tudi imel takšne, vendar si jih nikoli ni privoščil.

Šla sem v akcijo in naročila plise zavese za vsa okna v njegovem stanovanju. Ja, darilo je bilo kar drago, a ker sem vedela, da bo to cenil in da bo res vesel takšnega darila, mi ni bilo težko. Imela sem ključe od njegovega stanovanja in on je za vikend šel na službeno pot. Takrat pa sem jaz izkoristila in šla v stanovanje zamenjat zavese. Sama sem bila presenečena, kako lepo so prišle plise zavese, polepšale so celo stanovanje. Vse sem pospravila in čakala na njegov klic.

Prišel je domov zelo pozno, tako da je bila tema. Ko je zazvonil moj telefon je bila ura ena ponoči. Vedela sem, da kliče, ker je prišel domov in videl plise zavese in tako je tudi bilo. Kako lepo ga je bilo slišati, ko se mi je zahvalil za plise zavese in me takoj zjutraj povabil na kavo.

Rada imam svojega brata, zjutraj sva spila kavo in zraven občudovala plise zavese, katere so dobile spet novi videz, ko je skoznje posvetilo sonce. Naslednjič ga presenetil spet, ker zagotovo kaj potrebuje in bo vesel, če bom spet jaz izbirala, ker pravi, da imam dober okus. 

TOP