Potenje mojega otroka in tanke bombažne majice

Prav spominjam se, ko sem sina prinesla domov in že kar kmalu ugotovila, da mu hitro postane vroče, tako sem ga že od čistega začetka morala oblačiti v tanke bombažne majice, če ne mu je bilo prevroče, to pa vsi vemo, da za otroka ni prijetno, tako lahko otrok postane nervozen, mi pa ne vemo, da je zaradi tega, ker mu je enostavno vroče, no jaz sem to spoznala kar hitro in druge majice sploh niso prišle v poštev.

Ko je imel tam 5, 6 let, sem v trgovinah videla prekrasne debelejše majice z kapuco in seveda me je premamilo, ker so bile tako lepe, da sem jih kupila. To pa seveda ni bila dobra ideja. Tako sem ga oblekla v to majico in ga peljala v vrtec. Ko sem prišla ponj je bil čisto moker in seveda mi je v naslednjih dneh zbolel. Nisem mogla verjeti, kako sem lahko mislila, da bo to šlo skozi, pri njemu enostavno ne gre, pri njemu morajo biti majice tanke in bombažne. Včasih, ko ga vidim, da mu je vroče, mi ni vseeno, zakaj se tako poti, potem pa se spet sprijaznim. 

Sedaj ne kupujem nič več druge majice, samo tanke in bombažne, ker vem, da je tako najboljše. Tako ima tudi sredi zime oblečene bombažne tanke majice, včasih mi katera od prijateljic vpraša, če sem prepričana, da mojega otroka ne zebe, ker so nekateri otroci oblečeni trikrat bolj kot on, pa jih kar hitro potolažim, da če ga oblečem preveč, potem mi bo zbolel, da on je najbolj zdrav, če nosi tanke majice, ker tako mu ne postane vroče. 

Zimski sprehodi so pri nama pogosti takšni, da ima oblečeno toplo flis jakno in tako se najboljše tudi počuti. Otroci so si različni med seboj, nekateri bolj premraženi, naš pa vedno prevroč in prepoten.

TOP